Magamról

Dr. Németh Emese IMG_2448mod2 (2)vagyok.  1992-ben végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. Egy rövid kitérő tettem a MÁV kórház Intenzív terápiás és aneszteziológiai osztályára, majd az akkor az országban először induló háziorvosi rezidensképzésben vettem részt. Mi voltunk az elsők, akiket kifejezetten háziorvosnak képeztek, részletes tudást kapva az orvostudomány legfontosabb területeiről. 1994-ben Háziorvostanból licence-vizsgát szereztem. 1997. január elseje óta dolgozom a jelenlegi háziorvosi praxisomban Budapest XXII. kerületében (1225 Budapest, Batthyány u. 10-12.). 1998-ban tettem le a Háziorvostan Szakvizsgát.

A betegek ellátása közben mégis hiányzott valami, mégpedig a pszichés komponens ismerete, a pontosabb felismerés, túl a gyanún, és a segíteni tudás ezekben az esetekben is. Mindig is érdekelt a pszichológia, így beiratkoztam a SOTE Pszichiátriai Klinikáján a Kognitív- és viselkedés terápiás posztgraduális képzésre 1998-ban. 2002-ben tettem le a Pszichoterápia szakvizsgát, 2003-ban pedig Magatartásterapeuta címet szereztem.  2007-ben fejeztem be az Integratív pszichoterápiás Egyesület hipnoterapeuta módszerspecifikus képzését. 2003. óta végzek pszichoterápiát Budaörsön a Cseke Med Szakorvosi Rendelőben (2040 Budaörs, Szabadság út 14.).

1998 óta folytatok foglalkozás-egészségügyi tevékenységet, 2003-ban vizsgáztam le Üzemorvostanból. Üzemorvosi pácienseket mindkét rendelőben fogadok, előre egyeztetett időpontban.

Elvem elsősorban a megelőzés, amikor már erre nincs mód, a lehető legteljesebb gyógyítás, kezelés, probléma-megoldás. Szolgáltatásom előnye, hogy a középpontban a páciens áll, a gyógyítás minél egyszerűbben, gyorsabban, egy helyen, egy embertől történik.