Aktualitások

Kedves Pácienseim!

Kaptunk oltóanyagot csekély mennyiségben.:)

A vakcina beadása a betegellátástól elkülönítetten történik. Bejelentkezni a szokásos email-címen és a vezetékes telefonszámon lehet, utóbbin kizárólag rendelési időben.

Az oltásra kérjük hozzák magukkal az oltási könyvüket, ennek hiányában a vakcinát sajnos nem tudjuk beadni, illetve abban az esetben sem, ha hőemelekedése vagy láza van, ezért indulás előtt kérjük, mérjenek hőmérsékletet!

Várható szabadság: 12.28 és 12.30-31.

helyettesít dr. Szalontai Judit és dr. Komor Edit saját rendelési idejükben.

Betegeket kizárólag előzetes egyeztetés után, időpontra fogadunk a rendelőben. Ezért mielőtt útnak indulnak, kérjük írják meg problémájukat email-ben (dnesanitaskft@gmail.com) vagy telefonáljanak rendelési időben (+3612074561)!

Ha receptet szeretne, akkor írjon Évikének a dnesanitaskft@gmail.com email címre! Ugyanide tudja elküldeni leleteit is bescannelve pdf formátumban.

Köszönöm együttműködésüket. 🙂

 

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Ha Önnél:

láz, köhögés, nehézlégzés  jelentkezik,

és

a tünetek jelentkezését megelőző 14 napban szoros kapcsolatban volt új koronavírussal fertőzött személlyel vagy az új koronavírus fertőzéssel érintett területen járt, hívjon minket telefonon!

Ha súlyos tünetei, akkor kórházba utaljuk, ha tünetei enyhék, de kockázati csoportba tartozik, akkor az OMSZ segítségével térítésmentesen tudunk otthonában tesztet végeztetni.

 

Ha nincsenek tünetei, akkor maradjon otthon, és ne menjen közösségbe.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében.

06-80-277-455
06-80-277-456