Aktualitások

Kedves Betegeim!

A rendelőben a jelenlegi helyzet miatt beteget csak nagyon indokolt esetben és előzetes telefonos kikérdezés után tudunk fogadni, ezért a bejárati ajtó rendelési időben is zárva van. Ne rángassák! Telefonáljanak!

Ha úgy gondolja, hogy mindenképpen személyes vizsgálatra van szüksége vagy alkalmassági vizsgálatra jött időpontra, akkor hívjon fel minket telefonon a +3612074561-es telefonszámon, kikérdezés után beengedjük vagy telefonon beszéljük meg a problémát.

Ha tudja, hogy telefonon is megoldható a gondja, akkor ne is jöjjön, csak telefonáljon!

Ha receptet szeretne, akkor írjon Évikének a dnesanitaskft@gmail.com email címre! Ugyanide tudja elküldeni leleteit is bescannelve.

2020. 03. 20-tól táppénzes lapot email-ben is tudunk küldeni. Ezért ilyen igény miatt telefonáljon, ha heveny betegsége van! Írjon Évikének emailt, ha hosszan tartó betegség vagy várandóság miatt tartjuk betegállományban!

Várható szabadság: egy darabig nem lesz  🙂

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Ha Önnél:

láz, köhögés, nehézlégzés  jelentkezik,

és

a tünetek jelentkezését megelőző 14 napban szoros kapcsolatban volt új koronavírussal fertőzött személlyel vagy az új koronavírus fertőzéssel érintett területen járt, hívjon minket telefonon!

Ha súlyos tünetei, akkor kórházba utaljuk, ha tünetei enyhék, de kockázati csoportba tartozik, akkor az OMSZ segítségével térítésmentesen tudunk otthonában tesztet végeztetni.

 

Ha nincsenek tünetei, akkor maradjon otthon, és ne menjen közösségbe.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében.

06-80-277-455
06-80-277-456