Aktualitások

Kedves Pácienseim!

Aki szeretné hamarabb megkapni az Astra oltását, legyen kedves emailt írni ez ügyben az astra@bfkh.gov.hu címre, a Kormányhivatal fogja megszervezni.

Kedves Kismamák és Hozzátartozóik!

Megkezdődött a 12. hetet meghaladt várandósok központi oltása. Ehhez először regisztrálniuk kell a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon.

Ezután írjanak nekem email-t erről a szándékukról a rendelo@dne-sanitas.hu címre, és én továbítani fogom az adataikat a megfelelő helyre.

A szoptatós kismamákat továbbra is nekem kell oltópontra küldenem, ha kapok lehetőséget, ezért ők is jelezzék felém, ha Covid oltást szeretnének.

Kedves Betegeim!

Mindenkit értesíteni fogunk, amint megérkezik az oltóanyaga.

Kérem, hogy ezért egyenként ne telefonáljanak, így is több a feladatunk, mint az időnk.

Megértésüket köszönjük.

Várható szabadság: 06.21-25

                                       07.12-23

                                       08.16-27

 

Betegeket kizárólag előzetes egyeztetés után, időpontra fogadunk a rendelőben. Ezért mielőtt útnak indulnak, kérjük írják meg problémájukat email-ben (rendelo@dne-sanitas.hu) vagy telefonáljanak rendelési időben (+3612074561)!

Ha receptet szeretne, akkor írjon Évikének a rendelo@dne-sanitas.hu email címre! Ugyanide tudja elküldeni leleteit is bescannelve pdf formátumban.

Köszönöm együttműködésüket. 🙂

 

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Ha Önnél:

láz, köhögés, nehézlégzés  jelentkezik,

és

a tünetek jelentkezését megelőző 14 napban szoros kapcsolatban volt új koronavírussal fertőzött személlyel vagy az új koronavírus fertőzéssel érintett területen járt, hívjon minket telefonon!

Ha súlyos tünetei, akkor kórházba utaljuk, ha tünetei enyhék, de kockázati csoportba tartozik, akkor az OMSZ segítségével térítésmentesen tudunk otthonában tesztet végeztetni.

 

Ha nincsenek tünetei, akkor maradjon otthon, és ne menjen közösségbe.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében.

06-80-277-455
06-80-277-456