Elérhetőség

Miért kulcsfontosságú a Foglalkozás-egészségügy?

Egy munkahely olyan környezet, ahol nem csak a feladatok végrehajtása számít, hanem az is, hogy te magad is egészségesen és boldogan érezd magad. Ez az, amit mi, itt a DNE-Sanitas-nál, nem csak prioritásként kezelünk, hanem szenvedéllyel és elkötelezettséggel is támogatunk.

Munkahelyi stressz és terhelés

A modern munkahelyek gyakran hosszú órákat és magas szintű stresszt jelentenek. Ez az életmód hajlamosíthat különböző egészségügyi problémákra, beleértve a szív- és érrendszeri megbetegedéseket, a mentális egészség problémáit és az izom- és ízületi fájdalmakat. A foglalkozás egészségügyi szolgáltatások lehetővé teszik a munkavállalók számára, hogy megfelelő ellátást kapjanak, és támogatást nyújtsanak az egészséges munkakörnyezet kialakításában.

Munkahelyi balesetek és sérülések

Bizonyos foglalkozások fokozott kockázatot jelentenek a munkahelyi balesetek és sérülések szempontjából. Az ilyen esetekben azonnali és megfelelő orvosi ellátásra van szükség a gyors gyógyulás és a további szövődmények elkerülése érdekében. A foglalkozás egészségügyi szolgáltatások kifejezetten ezen célokra szakosodtak, és biztosítják a munkavállalók számára a gyors és hatékony segítséget.

Munkahelyi alkalmasságok

A foglalkozás-egészségügy megítéli, hogy a dolgozó alkalmas-e a munkára és a munka alkalmas e dolgozóra.

Munkahelyi egészségvédelem és prevenció

Az egészség megőrzése és a betegségek megelőzése kulcsfontosságú mind az egyének, mind a munkáltatók számára. A foglalkozás egészségügyben járatos szakembereink rendszeres szűrővizsgálatokat és egészségügyi tanácsadást biztosítanak, hogy az esetleges problémákat korai szakaszban felismerjék és kezeljék, mielőtt súlyosabbá válnának.

Összességében a foglalkozás egészségügyi szolgáltatások elengedhetetlenek a modern munkaerő egészségének és jólétének támogatásához, és hozzájárulnak a produktivitás és a munkavállalói elégedettség növeléséhez.

Online szerződéskötési űrlap

Foglalkozás-egészségügyi szerződéskötését alábbi űrlapon vagy elérhetőségeink bármelyikén kezdeményezheti.

  Nyitvatartás

  Hétfő: 8:00 – 12:00
  Kedd: 12:00 – 20:00
  Szerda: 8:00 – 12:00
  Csütörtök: 8:00 – 15:00
  Péntek: 8:00 – 12:00

  Rendelő címe

  1225 Budapest, Batthyány u. 10-12.

  Visszahívást kérek!