info@dne-sanitas.hu +36 1 207 4561
About Image

Labordiagnosztikai vizsgálatok

Minden nap, várakozás nélkül állunk pácienseink rendelkezésére teljes körű labordiagnosztikai szolgáltatásainkkal. Nincs szükség beutalóra a magán laborvizsgálatokhoz, időpont foglalása után akár még aznap elvégezzük a mintavételt. A laboreredményeket általában 24-48 órán belül e-mailben küldjük meg pácienseinknek.

Emellett, kérésre gyors kiértékelést is végezünk a labordiagnosztikai leletek esetében. Ha kóros elváltozást észlelünk, azonnal szakorvoshoz irányítjuk a páciensünket, hogy minél hamarabb elkezdődhessen a gyógyulás.

Laboratóriumunkban elérhetőek a külföldön népszerű gyorstesztek, melyek azonnali eredményt biztosítanak. Több mint 80 féle tesztet végezünk különböző betegségek kimutatására, segítve ezzel a pontos diagnózis felállítását.

A magán laborvizsgálatainkat kiegészítettük népszerű egészségügyi szűrőcsomagokkal, de természetesen lehetőség van egyenként is kiválasztani a megfelelő vizsgálatot az Ön számára.

  • A leletek rendelkezésre állása attól függ, milyen vizsgálatra van szükség. Speciális vizsgálatok esetén akár több hét is lehet szükséges. A pontos határidőkről kollégáink adnak tájékoztatást.

X